Over Eurozip

Eurozip , gevestigd in België , werd opgericht in 1986. Het bedrijf is in eerste instantie gericht op de binnenlandse markt en produceerde alle producten in huis . Dit stond voor zeer snelle leveringen , die een van de onderneming het belangrijkste selling points geworden . Meer dan 25 jaar later , gingen we voor een heel andere aanpak . Breidden we ons klantenbestand om een divers aanbod van de jaarlijkse omzet op te nemen. Als gevolg van de productiecapaciteit in België niet meer toereikend . Talrijke buitenlandse rits fabrieken werden uitgebreid bestudeerd totdat we waren helemaal tevreden met onze keuze . Tegenwoordig is de samenwerking tussen Eurozip en onze Taiwanese productie- partner is sterker dan ooit , wat resulteert in productinnovaties en kansen voor nieuwe markten te verkennen .

Terwijl handhaven wij onze zeer korte levertijden voor de binnenlandse markt, hebben we gewonnen van de middelen die nodig zijn om onze activiteiten uit te breiden . Wij willen onze zakelijke aanpak met de woorden te definiëren : ” onze producten zijn uitstekend , onze prijzen nog beter ” . Nauw contact met onze klanten resulteert in een samenwerking , in plaats van een transactie. We proberen samen te werken met onze klanten , zodat ze hun doel te bereiken , in plaats van dat we alleen een leverancier van goederen.

De toekomst ziet er rooskleurig uit en we zijn ervan overtuigd om te blijven groeien als bedrijf , hopelijk met u aan onze zijde !

Eurozip-bedrijfspand

Wilt u meer informatie over onze producten?